VARFÖR HAR VÅRA LJUS TVÅ VEKAR?

Många av Village Candles kunder är nyfikna och fascinerade när de lyfter på locket och upptäcker att ljuset har två vekar. Många vill veta ”Är två vekar verkligen bättre än en?”

 

Vi kan med stolthet säga, ”Absolut!”

 

Village Candle var pionjärer med sin ”Dual Wick Technology” med anledning av att två vekar erbjuder tre tydliga fördelar jämfört med en ensam veke.

 

 

BRINNER RENARE

Vi designade en veke med liten diameter som brinner mycket mer effektivt än den tjocka veke man finner i ett ljus med en ensam veke. Det innebär att våra ljus brinner renare och skapar mycket mindre sot.

 

 

BRINNER MER EFFEKTIVT

Våra ljus med dubbla vekar är så optimerade att de brinner med samma hastighet som ett ljus med  en ensam veke. Inte snabbare. Dessutom bränner de dubbla vekarna vaxet mycket mer effektivt vilket minimerar vaxrester på glasets insida och det blir väldigt lite vax kvar i botten på glaset när ljuset brunnit ut. Du får helt enkelt mer ljus för pengarna.

 

 

DUBBEL MYSFAKTOR

Den första och tydligaste indikationen på fördelarna med Village Candles dubbla vekar är givetvis att det är dubbelt så mysigt med två lågor än en. Dubbla vekar frigör även mer av de underbara dofterna i din omgivning. Det blir dubbel njutning på flera sätt.

Drift & produktion: Wikinggruppen
Produkter
Övrigt